2021/1 uutiset

Rauhallista Joulun odotusta

Inuline kennel halusi muistaa 2021 veteraanikisoissa osallistuneita koiriaan. C.I.B. FI MVA SE MVA EE MVA LV MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA INULINE CHARING CROSS. Mynämäki PN2 sa VET ROP, tuomari Maija Mäkinen

KENZO FLOWER DEL MONTE DRAGNONE "BellaBampiina" :n kauan odotetut pennut syntyivät 16.9.2021

8.9. röntgenissä, viikon verran pitää vielä odottaa pentujen syntymistä.

KENZO FLOWER DEL MONTE DRAGNONE

BellaBampiina on todettu raskaaksi ja pentuja odotamme viikon 37 lopussa.

ISO KARHU INGEMAR

Patu jatkaa Iso Karhun sukua neljässä polvessa. Patu on kiva kotikoira, joka pysyy pihapiirissä ja on todella tottelevainen koira.

Mynämäki 14.8.2021

Ensimmäinen näyttely AM L -pennuille, ikää 9kk 6 pv.

Iso Karhu Lars H

Iso Karhu Leona eh/3

Iso Karhu Lilian eri/2

Iso Karhu Lisen H

Inuline Charing Cross eri 1 sa PN2 VET ROP, ikää 8v 4kk

Tuomarina Maija Mäkinen

Kessu, tuomarina Jussi Liimatainen

Kenzo Flower Del Monte Dragnone eri val 2

Iso Karhu Lilian

8.8.2021 täytin jo 9 kk.

Olen 8 viikoinen

31.7.- 1.8.2021 oli Amerikan akitojen järjestämä MEJÄ koulutus Kemiössä. Meidän Ressu ja Satu olivat oppia saamassa. Hianoo Satu, kun olet aktiivinen Ressun kanssa. 

Jalostustarkastus 26.7.2021

Mielenkiintoinen päivä tänään, jossa Leilä Kärkäs (ulkomuototuomari)  teki jalostustarkastuksen Iso Karhu Ingemariin. Siinä hyvä peräkamarin poika jalostukseen. 

16.7-26.7.2021

Bellan ja Masin rakkaus ei tuottanut tulosta 😥. Onneksi löysimme viime tinkassa toisen uroksen ja Bella menee ultraan viikolla 33 ja toivomme, että Bella on tiineenä. 

Anan juoksu on myös alkanut 22.7.2021 ja myöhästyimme, koska proge oli 26.7.2021 jo 22 eli juoksu oli jo ohitse. Am ovat tosi siistejä takapäästään ja aina ei tiedä koska todellisuudessa juoksu on alkanut. 😥

Ana astutetaan kevään/kesän 2021 juoksusta.

BellaBampiinan juoksua odotellessa.....mikä ei tuottanut toivottua tulosta.

Olen BertanMartta ja jäin kotiin Hilman 11/2020 pennuista.  

Ihmiset tykkäävät musta hirveesti, kun mä puren niiden käsiä. On mulla aika paljon lelujakin, että voin niidenkin kanssa leikkiä. Parhaat hetket ovat, kun kuulen sanan NÄLKÄ. Sitten on kiirus keittiöön. Onneksi pakkaset vähän lauhtuivat ja olen saanut jo olla ulkonakin tarhassa pidempiä aikoja. Pakkasilla vaan kippailin vapaana lumisella pellolla ja se oli hauskaa. 

Mä oon niin iloinen aina, kun nään ihmisiä, et mullla alkaa selän päällä semmonen ropeli heilumaan ja samalla voi vähän tirahtaa pisua lattialle. Ei noi ihmiset silti ole mulle suuttuneet. Minkäs sille ilolle ja innokkuudelle voi.